Paturata pe crumpi
O reteta traditionala din Banat, "Paturata pe crumpi". Un preparat specific perioadelor de post si nu numai. O mancare relativ usor de pregatit la prima vedere, dar pentru care iti trebuie o mare indemanare mai ales la realizarea "paturatei"....
Purcelusi la cuptor
Purcelusi la cuptor, fasole cu afumatura, fasole de post, gulyas cu carne de porc si platouri cu peste afumat. O nebunie organizata de 1 Decembrie. Peste 100 de persoane prezente, majoritatea mobilizate cu ajutorul facebookului. Distractie maxima, pe care chiar si vremea s-a straduit sa nu o strice....
Pastrav afumat si crap pe varza
Pastrav afumat si crap pe varza, acoperit cu legume din belsug si pus la duba intr-un autentic cuptor de tara. Doua retete deosebite într-un episod pe care merita sa il urmariti. O instalatie de copt si afumat peste, originala....
Reteta de melci
Reteta de melci, un episod în care Franco, un italian din Verona ne arată cum se face. Două rețete melci in cochilie si melci cu maioneza si un stil de gatit mai rar intalnit. :)...
Paste cu scoici
Poate pentru majoritatea dintre dvs. prepararea pastelor nu reprezinta o mare provocare, insa cu siguranta sunt destui aceia care se intreaba cum se gatesc scoicile. Urmarind aceasta emisiune veti descoperi tainele prepararii unei retete deosebite al carui principal ingredient este imbatat cu vin rosu, coniac si vin alb...
Tagliatele si spaghete
Tagliatele si spaghete. Cum puteam mai bine sa ilustram bucataria italiana? Tagliatele cu sos pesto si spaghete carbonara. Doua retete filmate la Valiug. O emisiunea realizata chiar pe pontonul de la Casa Baraj, cu zeci de spectatori si degustatori care s-au declarat mai mult decat multutumiti de calitatea preparatelor. Urmeaza acum sa dea un calificativ si pentru emisiune....
Spot comercial Restaurant Belvedere
Spot comercial Restaurant Belvedere. Localul este situat in cadrul Hotelului Timisoara....
Cum se face burek
Cum se face burek? Noi am facut cu patru feluri diferite de umpluturi, dovleac, branza dulce cu stafide, branza sarata si carne calita cu ceapa. O reteta pregatita in stil traditional macedonian, un maestru patiser de origine albaneza si un stil de pregatire a foitajului mai mult decat original....
Reteta de mici cu piersici
Reteta de mici cu piersici un preparat premiat. Dupa ce a luat medalia de aur la Concursul international de gatit de la Arad, la sectiunea creatie, ne-am gandit ca trebuie musai sa filmam cum se face. Preparatul a fost conceput de catre Georgeo Andrei, un pasionat de arta culinara....