Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Archive

paturata

Paturata pe crumpi

O reteta traditionala din Banat, "Paturata pe crumpi". Un preparat specific perioadelor de post si nu numai. O mancare relativ usor de pregatit la prima vedere, dar pentru care iti trebuie o mare indemanare mai ales la realizarea "paturatei"....

purcelusi

Purcelusi la cuptor

Purcelusi la cuptor, fasole cu afumatura, fasole de post, gulyas cu carne de porc si platouri cu peste afumat. O nebunie organizata de 1 Decembrie. Peste 100 de persoane prezente, majoritatea mobilizate cu ajutorul facebookului. Distractie maxima, pe care chiar si vremea s-a straduit sa nu o strice....

paste

Paste cu scoici

Poate pentru majoritatea dintre dvs. prepararea pastelor nu reprezinta o mare provocare, insa cu siguranta sunt destui aceia care se intreaba cum se gatesc scoicile. Urmarind aceasta emisiune veti descoperi tainele prepararii unei retete deosebite al carui principal ingredient este imbatat cu vin rosu, coniac si vin alb...

tagliatele

Tagliatele si spaghete

Tagliatele si spaghete. Cum puteam mai bine sa ilustram bucataria italiana? Tagliatele cu sos pesto si spaghete carbonara. Doua retete filmate la Valiug. O emisiunea realizata chiar pe pontonul de la Casa Baraj, cu zeci de spectatori si degustatori care s-au declarat mai mult decat multutumiti de calitatea preparatelor. Urmeaza acum sa dea un calificativ si pentru emisiune....

burek

Cum se face burek

Cum se face burek? Noi am facut cu patru feluri diferite de umpluturi, dovleac, branza dulce cu stafide, branza sarata si carne calita cu ceapa. O reteta pregatita in stil traditional macedonian, un maestru patiser de origine albaneza si un stil de pregatire a foitajului mai mult decat original....

mici cu piersici

Reteta de mici cu piersici

Reteta de mici cu piersici un preparat premiat. Dupa ce a luat medalia de aur la Concursul international de gatit de la Arad, la sectiunea creatie, ne-am gandit ca trebuie musai sa filmam cum se face. Preparatul a fost conceput de catre Georgeo Andrei, un pasionat de arta culinara....