India – Udaipur Venetia estului ep.7
Unul dintre cele mai curate orase din Rajasthan. Daca dispuneti de timp berechet in acet loc atunci puteti pierde vremea si cu o tura cu barca pe lac. Daca nu, atunci alegeti strazile, micile magazine cu articole din piele, piata...
India – Jodhpur orasul albastru, ep.6
Jodphur este un oras pentru a carui vizitare va recomand să planificati minimum trei zile, pentru a avea timp sa savurati fiecare atractie a asezarii albastre. Noi am avut aici alocata doar o zi si jumatate, timp din care am mai si pierdut destul din cauze ordinare pentru un european care a adunat zece zile de caldura si condimente indiene...
India – Templul sobolanilor, Bikaner, ep.4
O zi de filmare foarte intensa. Primul fort pe care l-am vazut in India si primele doua temple din care unul cel putin unic in lume. Templul Sobolanilor. Un loc in care nu va recomand neaparat sa ajungeti daca vizitati India. Noi nu l-am avut trecut in itinerar, dar am mers acolo din curiozitate. Uitati-va la ce am filmat acolo si va mai ganditi. In rest, Bikaner-ul il recomand din tot sufletul, iar ghidul nostru asisdelea....
Gulas de batal
Gulas de batal, o emisiune filmata la o sueta cu prietenii nostri vanatori. Noroc ca am avut camerele la noi, Tica ceaunul, iar gazda igredientele si placerea sa ne lase sa si filmam. Episodul acesta constituie o premiera si pentru iubitorii de muzica populara din Banat pentru ca vor avea prilejul sa il vada pe indragitul interpret Petrica Moise si intr-un alt rol decat acela de solist. Nu va asteptati la o emisiune culinara clasica, nici nu a putut fi la nebunia care a fost acolo, importnat e ca pana la urma am scos-o la capat si am reusit sa sintetizam totul in mai putin de jumatate de ora....
Rata pe varza
Rata pe varza, penultimul episod al sezonului IV al USB este o premiera, pentru prima oara am gatit cu bucatari. A fost o nebunie. "Ne deplasam la masa de lucru, fierbere extractiva, slow food la microunde"...
Gulas de mistret cu topping de ciocolata
Un gulas din mistret cu mere si topping de ciocolata. O reteta multi premiata si foarte apreciata nu doar de catre vanatorii timiseni. Un preparat realizat la cererea unui prieten al emisiunii, Doru Cadariu, primar al comunei Ghiroda. Maestru bucatar Tica Ciorogariu....
Supa crema de dovleac
Supa crema de dovleac, vita la la gratar, sos de mustar, dulceata de ardei iuti, desert pere cu ciocolata...
Cum se face tuica
Pentru ca am primit o invitatie sa vedem cum se face tuica in Banat, n-am refuzat, dar am luat si camere de filmat pentru a imortaliza evenimentul. Cu noua legislatie in domeniul producerii alcoolului, s-ar putea sa fie una din ultimele filmari care documenteaza acest fapt....
Papricas de somn cu ciuperci
Papricas de somn cu ciuperci, un preparat extraordinar si ca si gust si din punct de vedere estetic. Noi cand s-a ridicat capacul la sfarsitul emisiunii, l-am fi mancat si cu ochii. Merita sa incercati prepararea daca timpul si "conditiile" va permit....