Miel in stil marocan
Miel in stil marocan cu prune, cu scortisoara si orez. La un an de cand am inceput Unitatea Speciala de Bucate ne-am introdus la Sag tot pentru o reteta al carui principal ingredient este carnea de oaie, mai precis de miel. O reteta extraordinara, un gust exceptional....
Papardele cu hribi
O reteta preparata de Cosmin Ordean Boc, un adevarat pasionat de bucatarie. Un episod plin de informatii utile pentru oricine. Papardele cu hribi, pleurotus si zucchini un preparat usor si foarte gustos....
Reteta de MasterChef
Dupa scandalul de la Masterchef Romania, Georgeo Andrei ne-a invitat sa filmam reteta cu care a fost selectat pentru a intra in concurs. Daca in show-ul culinar de la Protv ati vazut un Gerogeo Andrei hotarat, chiar usor agresiv...
Cum ornam tortul
Cum ornam tortul? Va mai aduceti aminte de trandafirii si frunzele pe care le gaseam pe torturile aniversare? Ei bine, desi amintirea gustului lor a ramas, ele sunt totusi de domeniul trecutului. Astazi toata lumea vrea si prefera tot felul de figurine...
Fiasco culinar
Fiasco culinar. Asta este un episod din cilclul "Nu faceti ca el". O filmare din care cu greu ne-am hotarat sa facem un filmulet. Totusi, cred ca ceea ce a iesit este suficient de savuros, daca nu ca reteta, macar ca si replici. Invitatul nostru, un "master chef specializato" a cam facut o tava de cacao, ne-a pus nervii la incercare si a scapat totusi nevatamat. :)...
Papricas de somotei
Papricas de somotei, asa zisii somni americani de care se chinuie sa scape piscicultorii au ajuns de data asta in ceaunul nostru. Maestru de ceremonie nea Victor cu reteta lui! Emisiune filmata la Giroc, pe malul lacului....
Paine cu seminte de in
O paine cu seminte de in, preparata cu maia in loc de clasica drojdie, un produs pentru a carui realizare sunt necesare cel putin sapte ore. Alaturi de Codruta Popa, cea care este indragostita de facutul painii, am patruns tainele acestei retete pe care incercam sa le redam in aproximativ jumatate de ora, intr-un nou episod Unitatea Speciala de Bucate....
Tigaie vanatoreasca si papricas de caprior
Tigaie vanatoreasca si papricas de caprior, o emisiune realizata impreuna cu Dan Lambert Hodoneantu si grupul de vanatori de la Birda. Un papricas de caprior si o tigaie vanatoreasca preparate de maestrul ceaunar Mitu. Un episod care are de toate. Nu-i lipseste sarea si piperul :)...
Paturata pe crumpi
O reteta traditionala din Banat, "Paturata pe crumpi". Un preparat specific perioadelor de post si nu numai. O mancare relativ usor de pregatit la prima vedere, dar pentru care iti trebuie o mare indemanare mai ales la realizarea "paturatei"....
Purcelusi la cuptor
Purcelusi la cuptor, fasole cu afumatura, fasole de post, gulyas cu carne de porc si platouri cu peste afumat. O nebunie organizata de 1 Decembrie. Peste 100 de persoane prezente, majoritatea mobilizate cu ajutorul facebookului. Distractie maxima, pe care chiar si vremea s-a straduit sa nu o strice....