Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

Follow me on instagram

© 2017 MacPixel!

Plata si livrare

MacPixel Creative Studio / Plata si livrare

Modalitati de plata

Ramburs – contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Variante de transport pentru primirea coletului

Livrarea produselor va fi efectuata prin Fan Courier. Costul transportului – 20 lei – se adauga automat la comanda ta.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 150LEI!

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore zile lucratoare, din momentul in care coletul pleaca din sediul S.C. Macpixel S.R.L. (nu de la plasarea comenzii).

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe macpixel.ro).

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si  se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.