Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog (Page 42)

Design pentru standuri expoziționale

Zilele trecute ne-am ocupat de design pentru standuri expoziționale. Mai precis am realizat grafica pentru panourile care vor dec

Poze pentru un catalog

Sâmbătă, timp de peste șase ore am făcut poze pentru un catalog. E vorba despre broșura de prezentare a produselor celor de

Schimbări majore pentru iPhone

Când lumea așteaptă iPhone 16 vin deja noutățile despre modelul 17. Am mai scris pe blog despre ce se mai întâmplă pe la A

Design de etichete pentru condimente

Design de etichete pentru condimente este cel mai recent proiect pe care l-am realizat. Am avut un termen limită foarte strâns p

Produsele Dji interzise în America

Lucrurile sunt în evoluție… produsele Dji interzise în America. Asta e cea mai recentă prevedere legislativă care a tre

PolarPro pentru Dji și iPhone

Când spunem PolarPro pentru Dji și iPhone ne gândim în primul rând la filtre. De filtrele pentru Dji am știut că am nevoie

Ai un filtru foto înțepenit?

Ce faci când ai un filtru foto înțepenit? La întrebarea asta am încercat să găsesc răspunsuri ajutătoare.  M-a pus naiba

Design ambalaj etichete condimente

Din categoria Design ambalaj, etichete condimente. Dacă tot se apropie Sărbătoarea de Paști, am zis că e obligatoriu să comp

Producție de conținut pentru social media

Unul dintre serviciile pe care le furnizăm clienților noștri este producție de conținut pentru social media. Tot mai multe fi

Știu că o să mi-o iau…

Știu că o să mi-o iau… dar nu pot să nu remarc acest lucru. Într-un oraș Capitală Culturală a Europei pur și simplu

S-o facem de oaie

În aproximativ jumătate de oră pornim spre un deal la vreo 50 de km de Timișoara pentru o nebunie. Vrem să punem în jar un tuci plin cu varză și carne de oaie. Evenimentul este susținut de către Cămara cu mirodenii care a pus la bătaie și vreo câteva zeci de pâinici pe care să le degustăm după ce le ungem cu untură și le dăm cu boia și amestecuri de mirodenii special preparate pentru acest eveniment. Vom reveni spre seară cu imagini de la serbarea câmpenească pe care am intitulat-o, în mod figurativ desigur, "S-o facem de oaie". Pănă atunci vă las să vedeți un still din emisiunea de azi de la tv, ora 18.30, in care preparăm, la țest, ciolane de porc. Pentru cei care nu prind Tvt'89, imediat ce ne întoarcem de la filmarea de azi vom posta linkul pe youtube....

Competitie cu voi insiva

O adevărată provocare, în două minute și jumătate să aduni 250 dintre cele mai bune filme produse până în prezent. Dacă aveți nervi puteți să încercați să le identificați. Nu vă dă nimeni nici un premiu, este însă o competiție cu voi înșivă. :) ...

Best advertising production

Animago a premiat cea mai tare reclamă la categoria Best advertising production. Filmul "Odiseea Cartier" realizat de Quad Production din Franța a luat marele premiu. In competitia celor de la Animago au fost inscrise sute de animații din peste 50 de țări. Numai ce am urmărit filmulețul și pot spune că își merită locul. ...

Increase your sexual stamina

Peta, organizație ce luptă pentru drepturile animalelor, a ales un mijloc total neconvențional de a promova consumul de vegetale în special în rândul bărbaților. Firma britanică s-a adresat agenției londoneze Falon care a realizat următoarea producție video. Dacă n-ar fi fost vorba despre un NGO ce luptă pentru drepturile animalelor cred ca spotul de mai sus ar fi fost greu de "digerat". Ca să nu spun mai mult...

Un nou episod USB

Duminica asta am avut parte de un episod deosebit al Unității Speciale de Bucate, la Bodo, alături de maestrul Emilian Dumitru am preparat păstrav copt și afumat într-o instalație specială și crap pe pat de varză pe care l-am băgat la dubă. O emisiune filmată pe insula de la Bodo, într-un cadru deosebit. O emisiune care trebuie urmărită. ...

Filmări pentru episodul XX al USB

Numai ce ne-am întors de la filmări. Trebuia să mergem la Nadăș, dar ploaia din noaptea de sâmbătă spre duminică ne-a dat toate planurile peste cap. Așa că am dat câteva telefoane și am "făcut rost" de o curte la marginea orașului unde ne-am pus rețeta sub camerele de filmat. Din păcate a trebuit să renunțăm la câteva cadre pe care le plănuisem pentru primul scenariu (Nadăs), dar și așa emisiunea va fi interesantă. Iată aici o imaginea cu produsul finit de astăzi. Asta este ceea ce veți vedea în episodul XX al Unității Speciale de Bucate, săptămâna viitoare, pe tv. ...