Nou sistem de prindere pentru gorillapod
Cei de la Cinetics au o nouă găselniță, cleme pentru gorillapod. Pentru pasionații de action movie poate să fie o soluție destul de bunâ. Se poate folosi și atunci când vrei să fii one man show...
Promovarea unei locatii turistice… ALTFEL!
Un super material realizat pentru promovarea unui SPA. Asta este un filmuleț pe care toți managerii de locații din turismul românesc ar trebui să îl vadă. Sigur producția lui ar costa mai mult decât prezența pe holurile vreunui supermarket la genul de târguri care se organizează mai nou...
Cel mai nou filmulet PRADA
Poate vreți să vedeți cel mai nou spot PRADA...
Productie video – cel mai share-uit episod USB
Duminica asta a rulat cel mai share-uit episod al Unității Speciale de Bucate. Am fost martorii decorării unor torturi. Cum au ieșit? Vedeți aici: ...
Producție video MacPixel – pregătim un episod cu Georgeo Andrei
Azi am filmat un nou episod pentru Unitatea Specială de Bucate, showul culinar pe care îl realizăm pentru televiziune. Invitatul nostru a fost Georgeo Andrei. Echipat în același tricoul în care a debutat la Master Chef, Georgeo a ținut să ne arate rețeta prin intermediul căreia a ajuns în posesia șorțului mult râvnit. Sigur că nu s-a mărginit să prepare tonu-ul în crustă de migdale, ca în show-ul de pe Protv, ci aici l-a făcut in crustă de cocos în două culori și a mai adăugat și mușchi de vită. Ca și garnitură am avut și zic am avut pentru că am și consumat preparatul, pireu de țelină cu fructe de pădure caramelizate...
O filmare haioasa…
Umblând pe hardul extern am găsit acest filmulet, mai putin de un minut de imagine, in care am prins o declaratie pe cât de inocentă pe atât de savuroasă. Am zis că ar putea fi din bancurile acelea cu Bulă...
Un master chef specializato
Un master chef specializato, am stat mult pe gânduri până să decidem dacă să difuzăm episodul ăsta sau nu. Când ne-am apucat să facem emisiunea asta pentru televiziune, ne-am asumat riscul să gătim în condiții dintre cele mai ciudate. Dar aici, ca și cum mezamplas-ul nu ar fi fost "suficient", colac peste pupăză, am avut și un master chef specializato. Nu vreți să știți cum am filmat. Care era dialogul dintre mine și operator în timpul filmărilor și ce grimase faciale aveam. Am înțeles după primele minute că nu era ceva ok. Dar, cum parcursesem câțiva zeci de km, avem tot echipamentul instalat...
Adevărul de după garnițele orașului
Cum am tot fost plecat în ultima perioadă am aruncat un ochi pe blog să văd cu câte am rămas în urmă...
“Vanduta la tigani” un documentar MacPixel
Am avut prima prezentare oficială a filmului nostru documentar "Vândută la țigani". Evenimentul s-a consumat în Franța, la Paris. Ieri ne-am întors în Timișoara, iar cei câțiva prieteni care au știut unde am fost m-au întrebat care a fost reacția? Nu am putut să văd fețele spectatorilor, deoarece eram în spatele sălii, făceam poze...