Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog (Page 36)

Design pentru standuri expoziționale

Zilele trecute ne-am ocupat de design pentru standuri expoziționale. Mai precis am realizat grafica pentru panourile care vor dec

Poze pentru un catalog

Sâmbătă, timp de peste șase ore am făcut poze pentru un catalog. E vorba despre broșura de prezentare a produselor celor de

Schimbări majore pentru iPhone

Când lumea așteaptă iPhone 16 vin deja noutățile despre modelul 17. Am mai scris pe blog despre ce se mai întâmplă pe la A

Design de etichete pentru condimente

Design de etichete pentru condimente este cel mai recent proiect pe care l-am realizat. Am avut un termen limită foarte strâns p

Produsele Dji interzise în America

Lucrurile sunt în evoluție… produsele Dji interzise în America. Asta e cea mai recentă prevedere legislativă care a tre

PolarPro pentru Dji și iPhone

Când spunem PolarPro pentru Dji și iPhone ne gândim în primul rând la filtre. De filtrele pentru Dji am știut că am nevoie

Ai un filtru foto înțepenit?

Ce faci când ai un filtru foto înțepenit? La întrebarea asta am încercat să găsesc răspunsuri ajutătoare.  M-a pus naiba

Design ambalaj etichete condimente

Din categoria Design ambalaj, etichete condimente. Dacă tot se apropie Sărbătoarea de Paști, am zis că e obligatoriu să comp

Producție de conținut pentru social media

Unul dintre serviciile pe care le furnizăm clienților noștri este producție de conținut pentru social media. Tot mai multe fi

Știu că o să mi-o iau…

Știu că o să mi-o iau… dar nu pot să nu remarc acest lucru. Într-un oraș Capitală Culturală a Europei pur și simplu

Producție video MacPixel – pregătim un episod cu Georgeo Andrei

Azi am filmat un nou episod pentru Unitatea Specială de Bucate, showul culinar pe care îl realizăm pentru televiziune. Invitatul nostru a fost Georgeo Andrei. Echipat în același tricoul în care a debutat la Master Chef, Georgeo a ținut să ne arate rețeta prin intermediul căreia a ajuns în posesia șorțului mult râvnit. Sigur că nu s-a mărginit să prepare tonu-ul în crustă de migdale, ca în show-ul de pe Protv, ci aici l-a făcut in crustă de cocos în două culori și a mai adăugat și mușchi de vită. Ca și garnitură am avut și zic am avut pentru că am și consumat preparatul, pireu de țelină cu fructe de pădure caramelizate...

Un master chef specializato

Un master chef specializato, am stat mult pe gânduri până să decidem dacă să difuzăm episodul ăsta sau nu. Când ne-am apucat să facem emisiunea asta pentru televiziune, ne-am asumat riscul să gătim în condiții dintre cele mai ciudate. Dar aici, ca și cum mezamplas-ul nu ar fi fost "suficient", colac peste pupăză, am avut și un master chef specializato. Nu vreți să știți cum am filmat. Care era dialogul dintre mine și operator în timpul filmărilor și ce grimase faciale aveam. Am înțeles după primele minute că nu era ceva ok. Dar, cum parcursesem câțiva zeci de km, avem tot echipamentul instalat...